Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ένταξη στο νέο επενδυτικό νόμο ζητούν οι ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων.



Το συνδικαλιστικό όργανο των επιχειρηματικών ενοικιαζομένων δωματίων κάνει έκκληση προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου να επανεξετάσουν το θέμα της εξαίρεσης του κλάδου των Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος και να προβούν στην ένταξή του στον νέο επενδυτικό νόμο.
Την αντίδραση της για τον αποκλεισμό από τις διατάξεις του νέου αναπτυξιακού νόμου εκφράζει σε ανακοίνωση της η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος.
Μάλιστα καλούν την πολιτεία να πάρει θέση και να αποτρέψει μία μεγάλη αδικία, σε βάρος των 40.000 επιχειρήσεων που αντιπροσωπεύουν το 50% του τουριστικού προϊόντος, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται.
Οι συνεχείς προσπάθειες της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. για έναρξη διαλόγου με το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, έπεσαν στο κενό, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της.
Το συνδικαλιστικό όργανο των ενοικιαζομένων δωματίων κάνει έκκληση προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου να επανεξετάσουν το θέμα της εξαίρεσης του κλάδου των Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος και να προβούν στην ένταξή του στον νέο επενδυτικό νόμο.
Σε αντίθετη περίπτωση, κρούει τον κώδωνα κινδύνου για τον οικονομικό μαρασμό της Περιφέρειας αλλά και την ίδια την κατάρρευση πολλών οικονομικών - παραγωγικών δραστηριοτήτων.
Πηγή www.imerisia.gr