Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ευέλικτο τραπεζικό πρόγραμμα της ΠΟΜΙΔΑ για ιδιοκτήτες ακινήτων.



Σημαντική πρωτοβουλία για την ευκολότερη πρόσβαση των ιδιοκτητών ακινήτων σε τραπεζικό δανεισμό με στόχο την ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση των κτηρίων της, πήρε πρόσφατα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων.
Η ΠΟΜΙΔΑ προσκάλεσε όλες τις τράπεζες να συμμετάσχουν στο εκπτωτικό πρόγραμμα «ΠΟΜΙΔΑ Οικο-χρηματοδότηση» με στόχο την εύκολη πρόσβαση των μελών της σε τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο την υλοποίηση της ενεργειακής και λειτουργικής αναβάθμισης των κτηρίων τους, τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και τις σχετικές υπηρεσίες ελέγχου, μελέτης και εκτέλεσης των παραπάνω εργασιών.
Στα πλαίσια των διευκολύνσεων εντάσσεται και η καθιέρωση ιδιαίτερα ελκυστικών επιτοκίων για νέες καταθέσεις όψεως ή προθεσμίας των μελών μας.
Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα θα έχουν αποκλειστικά τα ταμειακά ενήμερα μέλη των σωματείων μας ιδιοκτητών ακινήτων και κτηρίων σε όλη τη χώρα. Η ενημερότητα θα αποδεικνύεται από την κάρτα μέλους ή την απόδειξη καταβολής συνδρομής του τρέχοντος έτους.
Πηγή www.imerisia