Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Κλείδωσε η παράταση για τα αυθαίρετα.



Θέμα ημερών είναι να ανακοινωθεί από το ΥΠΕΚΑ η νέα παράταση στη διαδικασία τακτοποίησης των αυθαιρέτων μετά και την απόφαση των μηχανικών να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.
Συγκεκριμένα, αναστέλλονται από μεθαύριο Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου όλες οι υπηρεσίες του ΤΕΕ, επομένως και τα συστήματα αμοιβών για τα αυθαίρετα.
Το Τ.Ε.Ε,, σε συνεργασία με όλους τους επαγγελματικούς και συνδικαλιστικούς φορείς των Μηχανικών και συγκροτώντας κοινό μέτωπο με τους Δικηγορικούς Συλλόγους και τον Ιατρικό Σύλλογο προβαίνει για το άμεσο διάστημα στις παρακάτω ενέργειες και πρωτοβουλίες:
Αποχή των μελών από τη συμμετοχή τους σε όλες τις Επιτροπές και Συμβούλια, από Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου και ως τις 29 Φεβρουαρίου 2012.
Αναστολή της λειτουργίας όλων των υπηρεσιών του Τ.Ε.Ε από Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου ως την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012.
Αποχή από τις εργασίες και απεργίες - στάσεις εργασίας των Υπαλλήλων Μηχανικών, στο αντίστοιχο διάστημα, όπως εξειδικεύονται από τις συνδικαλιστικούς και επαγγελματικούς φορείς των Μηχανικών.
Διοργάνωση Πανεπιστημονικής Συγκέντρωσης Διαμαρτυρίας - Συναυλία μουσικής Μίκη Θεοδωράκη με τον Μανώλη Μητσιά, την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στο Σύνταγμα.
Ετσι, σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η παράταση στη διαδικασία με τους μηχανικούς να ζητούν ένα ακόμη χρόνο.
Πηγή www.ered.gr