Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Εξοικονομώ κατ' Οίκον: Προέγκριση για πάνω από 20.500 αιτήσεις.


Πάνω από 42.000 αιτήσεις χρηματοδότησης έχουν κατατεθεί στις τράπεζες στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ' Οίκον», από την 1η Φεβρουαρίου έως το τέλος Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τον υφυπουργό ΠΕΚΑ Γ. Μανιάτη σε συνέντευξη Τύπου της WWF για την εξοικονόμηση ενέργειας.
Πάνω από 42.000 αιτήσεις χρηματοδότησης έχουν κατατεθεί στις τράπεζες στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ' Οίκον», από την 1η Φεβρουαρίου, οπότε άρχισε να «τρέχει» το πρόγραμμα, έως το τέλος Σεπτεμβρίου. Από αυτές περισσότερες από 20.500 έχουν λάβει προέγκριση δανείου ενώ έχουν ήδη υπαχθεί στο πρόγραμμα 6.039.
Τα στοιχεία αυτά έκανε γνωστά ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης σε συνέντευξη Τύπου της WWF για την εξοικονόμηση ενέργειας. Τις προσεχείς ημέρες, πρόσθεσε, ο αριθμός των υπαγωγών στο πρόγραμμα αναμένεται να ξεπεράσει τις 7.000 καθώς ήδη 1.000 αιτήσεις θα υποβληθούν άμεσα προς έγκριση στην αρμόδια Επενδυτική Επιτροπή. Επιπλέον 5.000 φάκελοι εμφανίζουν μεγάλο βαθμό πληρότητας.
Πηγή www.naftemporiki.gr