Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Καψιμάλης: Μυστηριώδη Funds ετοιμάζονται για πλιάτσικο σε ιδιωτική και δημόσια περιουσία.



"Η εξαθλίωση των ιδιοκτητών και η απαξίωση των ακινήτων έχει συγκεκριμένο στόχο. Μυστηριώδη "funds" έχουν ήδη πάρει θέση για να κάνουν πλιάτσικο σε ιδιωτική και δημόσια περιουσία" δήλωσε ο κ. Δημήτρης Καψιμάλης Πρόεδρος της Ένωσης Κατασκευαστών Κτιρίων, μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

"Τι μας έλεγαν δύο χρόνια πριν; Ότι από την εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας θα εξοικονομούσαμε 300 δισ. ευρώ. Σήμερα μιλούν με το ζόρι για 2 δισ.! Την ίδια στιγμή τα ακίνητα των Ελλήνων πολιτών θα κατάσχονται από τις τράπεζες που όμως δεν θα μπορούν να τα συντηρήσουν, για την ακρίβεια θα τα δίνουν όσο - όσο σε αυτούς τους επενδυτές αγνώστου προέλευσης. Δεν είναι δυνατόν ο Έλληνας πολίτης να πρέπει να δικαιολογήσει και τα 10 Ευρώ την ίδια στιγμή που επενδυτικά σχήματα αγνώστου σύνθεσης να μπορούν ανεξέλεγκτα να εξαγοράζουν…" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δυστυχώς, τα όσα είπε ο κ. Καψιμάλης, έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτούς που κατά καιρούς έχουν μιλήσει περί "συνωμοσιολογίας" για την κατάσχεση δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.