Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ξαναγεννιέται ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιδιοκτητών Διατηρητέων Κτιρίων.



Την επαναδραστηριοποίηση του σωματείου του Πανελλήνιου Σύλλογου Ιδιοκτητών Διατηρητέων Κτηρίων θα επιδιώξουν οι εμπλεκόμενοι φορείς στο πλαίσιο της ετήσιας τακτικής συνέλευσης την επόμενη Τετάρτη.
Στα πλαίσια αυτά η ΠΟΜΙΔΑ σε ανακοίνωσή της προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες διατηρητέων κτιρίων να δώσουν το παρών στη Γενική Συνέλευση.

Δείτε παρακάτω όλη την ανακοίνωση της ΠΟΜΙΔΑ:

"Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου "Πανελλήνιος Σύλλογος Ιδιοκτητών Διατηρητέων Κτιρίων", στα πλαίσια της προσπάθειας της ΠΟΜΙΔΑ για επαναδραστηριοποίησης του σημαντικού αυτού Σωματείου, ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ όλους τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες διατηρητέων κτιρίων, στον τόπο και χρόνο που αναφέρεται παραπάνω:

Α) Στην Ετήσια Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση, με θέματα ημερήσιας διάταξης :

α) Εγγραφή νέων μελών - οικονομική τακτοποίηση παλαιών και νέων μελών

β) Ανακοινώσεις Προτάσεις

γ) Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής, και

δ) Αρχαιρεσίες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την νέα Εξελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου.

Δηλώσεις υποψηφιότητας να αποστέλλονται προ της Γενικής Συνέλευσης στο fax 210 6400185.

Β) Σε Έκτακτη Καταστατική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και στον ίδιο τόπο, μετά την λήξη της προηγούμενης, με μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης:

*Συζήτηση και έγκριση επιμέρους τροποποιήσεων για τον εκσυγχρονισμό και την επικαιροποίηση του Καταστατικού του Σωματείου.

Τη Συνέλευση που θα διευθύνει ο επικεφαλής του προσωρινού Δ.Σ. Αρχιτέκτονας κ. Νίκος Χαρκιολάκης, θα χαιρετήσει ο Προεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Στράτος Παραδιάς."