Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

"Κατεδαφίζεται" το γήπεδο του Παναθηναϊκού.



Έτοιμο προς ψήφιση είναι το προεδρικό διάταγμα, το οποίο προβλέπει την άμεση έκδοση άδειας κατεδάφισης της ιστορικής "Λεωφόρου", που αποτελεί τη φυσική έδρα του "τριφυλλιού", σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πράσινη".

Οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, την Πέμπτη συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου της Αθήνας και εκεί δήλωσαν "παρών" εκπρόσωποι του Δήμου και άνθρωποι της κατασκευαστικής εταιρίας "Μπάμπης Βωβός".

Αφού πρώτα η Επιτροπή άκουσε τα επιχειρήματα των παρισταμένων, στη συνέχεια εξέδωσε ομόφωνα τη θετική της γνωμάτευση, έτσι ώστε να προχωρήσει το σχέδιο προεδρικού διατάγματος, που θα σταλεί για ψήφιση.

Αυτό προβλέπει άμεση έκδοση άδειας για κατεδάφιση του γηπέδου, για να εκδοθεί στη συνέχεια οικοδομική άδεια του εμπορικού κέντρου που θέλει να κάνει στον Βοτανικό η εταιρία "Μπάμπης Βωβός", στα πλαίσια της διπλής ανάπλασης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το θέμα προχωράει από τον αναπληρωτή υπουργό ΠΕΚΑ, Νίκο Σηφουνάκη και το Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη ενώ από την πλευρά του, ο Ερασιτέχνης ετοιμάζει δυναμική αντίδραση, για να μην προχωρήσει η ψήφιση του προεδρικού διατάγματος.
Πηγή www.buildnet.gr