Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΠΟΜΙΔΑ: Διοργανώνει αύριο εκπαιδευτικό σεμινάριο για την ανακαίνιση κτιρίων.



Στο πρόγραμμα με την ονομασία "TRAINREBUILD" συμμετέχει η ΠΟΜΙΔΑ, ως μέλος της UIPI. Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού, που χρηματοδοτείται από το Κοινοτικό Πρόγραμμα "INTELLIGENT ENERGY EUROPE", δημιουργήθηκε ειδικό εκπαιδευτικό υλικό τόσο για τους τεχνικούς - στελέχη των οργανώσεων ιδιοκτητών ακινήτων σε όλη τη χώρα που ασχολούνται με την ενεργειακή αναβάθμιση των υφισταμένων κτιρίων, όσο και, στη συνέχεια, για τους ιδιοκτήτες των κτιρίων που ενδιαφέρονται για το θέμα αυτό.
Το πρώτο εκπαιδευτικό σεμινάριο για την ενημέρωση των στελεχών μας θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία της ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, την Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012, από τις 5 έως τις 9 μ.μ., από τον τεχνικό σύμβουλο της ΠΟΜΙΔΑ μηχανολόγο κ. Σταμάτη Περδίο για τα τεχνικά θέματα και τον Δικηγόρο κ. Αναστάσιο Βάππα για τα νομικά και οργανωτικά.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων στελεχών έχει ήδη συμπληρωθεί.
Για τους ιδιοκτήτες κτιρίων θα γίνει το Σεπτέμβριο, από τους ίδιους εκπαιδευτές, ανάλογη κεντρική ενημερωτική εκδήλωση στην Αθήνα και σε μιά ακόμη μεγάλη πόλη της χώρας, για τις οποίες θα ενημερωθείτε εγκαίρως. www.buildnet.gr