Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Κτίρια σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης Ενέργειας: Από τη θεωρία στην πράξη.



Η Σπουδαστική Εστία "Αλίκη Περρωτή"
Στο πλαίσιο του έργου AIDA προγραμματίζεται από το ΚΑΠΕ, ημερίδα και εκπαιδευτική επίσκεψη με τίτλο "Κτίρια σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης Ενέργειας: Από τη θεωρία στην πράξη", την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013, στη Θεσσαλονίκη, στις 9.00 π.μ.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση ξεκινά με την ημερίδα όπου θα γίνουν παρουσιάσεις σχετικά με τον ολοκληρωμένο ενεργειακό σχεδιασμό κτιρίων στην κατεύθυνση της (σχεδόν) μηδενικής κατανάλωσης ενέργειας καθώς και παρουσιάσεις δύο επιλεγμένων κτιρίων, της Σπουδαστικής Εστίας "Αλίκη Περρωτή", της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης και του Δημαρχείου Πυλαίας.
Με το πέρας των παρουσιάσεων ξεκινά η εκπαιδευτική επίσκεψη, πρώτα στο κτίριο της Σπουδαστικής Εστίας και κατόπιν στο Δημαρχείο Πυλαίας, με περιηγήση στους χώρους και των δύο κτιρίων προκειμένου οι επισκέπτες να δουν απο κοντα τις τεχνολογίας ΑΠΕ και τα βιοκλιματικά στοιχεία στο σχεδιασμό τους.
Τόπος διεξαγωγής της ημερίδας είναι η αίθουσα εκδηλώσεων της Σπουδαστικής Εστίας "Αλίκη Περρωτή" στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης (Μαρίνου Αντίπα 12, Πυλαία Θεσσαλονίκης).
Για περισσότερες πληροφορίες για την επίσκεψη και δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.